Hvornår vil vi modtage vores rejseinfo fra Travel2sport?

Din rejseinfo samt eventuelle andre dokumenter vil blive sendt til dig på mail inden for få dage efter du har booket din rejse. Du vil modtage info om kampen, billettype samt hvordan dine billetter vil blive leveret. Der vi ligeledes være jeres navne, hoteldatoer og hotelinformation i det sendte rejseinfo. Når rejseinfo er modtaget, vil vi gerne have en bekræftelse fra kunden at rejseinfo er modtaget. Rejseinfo skal med på sportsrejsen til brug af check in samt din billetudlevering.

Hvornår får vi vores billetter- og hvordan får vi dem leveret?

Hos Travel2sport vil der være 3 måder at kunne få ens billetter. Disse kan variere fra klub til klub samt hvilken slags billet det er. De tre måder som billetterne vil blive leveret på: Billetterne leveres elektronisk som en E-ticket Billetterne leveres som en mobilticket Billetterne leveres direkte på hotellet hvor de kan afhentes.

Kan vi kontakte jer i weekender- samt mens vi er afsted på sportsrejsen?

Skulle der opstår problemer eller være et vigtigt spørgsmål under rejsen, skal du ringe til os med det samme, så vi kan hjælpe dig med at håndtere det. Vi tage kun opkald udenfor arbejdstiden, så emails og sms vil ikke blive set eller svaret på. Så skulle der opstå problemer er vi altid til rådighed på tlf.: +45 31 11 66 06.

Hvordan køber/booker man jeres pakker?

Via vores webshop kan du nemt og hurtigt se hvilke sportspakker vi har, hvor du kan booke den som passer til dig, der skal udfyldes hvor mange i vil afsted, hvilke datoer, hotel samt hvilke billetter i vil have. Efterfølgende skal der så udfyldes dine kontaktoplysninger og betalingsmetode. Når dette er gjort, vil du modtage en ordrebekræftelse. Når alt er bekræftet hos os og vores webshop, vil der blive sendt din rejseinfo på mail og først her er sportspakken bekræftet. Først efter rejseinfo er sendt vil pengene blive trukket fra din betalingsmetode.

Kan man købe/booke sportspakker via telefon eller mail?

Ja selvfølgelig kan man det. Ring til os på +45 31 11 66 06 og så hjælper vi dig med at booke din sportspakke. Det vil være en god idé at have kontaktoplysninger og kreditkort klar.

Er jeres pakker inklusive flybilletter?

Primært nej, overordnet er vores sportspakker kun med kampbilletter og hotelovernatninger. Med mindre der er angivet i rejseoplysningerne at det er inklusive fly. Så læs altid rejseoplysningerne i vores sportspakker.

Kan man tilkøbe flybilletter igennem jer?

Man kan sagtens tilkøbe flybilletter igennem Travel2sport så man kan få én samlet pakkerejse. Ved at Travel2sport laver en samlet pakkerejse, skal du kun tænke på at nyde din sportsrejse, da vi så sørge for alt det praktiske. Ved tilkøb af flybilletter vil prisen ændres til en samlet pakkerejse pris.

Er det muligt at få opgraderet ens billetter til kampen?

det kan være muligt at opgradere ens billetter til kampen, i nogle af vores sportspakker kan tilkøbe sig en opgradering. Hvis det ikke er i sportspakken, kan man altid ringe eller skrive til os, hvor vi så kan forsøge at få dem opgraderet.

Hvad sker der hvis kampen bliver flyttet?

Den sportspakke som der er købt, gælder som udgangspunkt for den kamp som hører med til pakken. Men skulle det ske at kampen bliver flyttet, vil hele sportspakken flyttes til den nye dato.

Vil man være sikret på at sidde ved siden af hinanden til kampen?

Her hos Travel2sport gør vi altid vores bedste for at i alle sidder sammen, og vi kan love at i som minimum sidder 2 sammen. Hvis i er mere end 2 lykkes det næsten i alle tilfælde at i vil få pladser ved siden af hinanden, og vi oplever næsten aldrig at det ikke sker at i får pladser ved siden af hinanden.

Kan det være muligt kun at købe kampbilletter igennem Travel2sport?

Igennem Travel2sport kan du sagtens kun købe billetter til kampe. Er det muligt at booke en 1-dags tur? Hos Travel2sport er muligt at kunne booke en 1-dags tur, hvis du kun vil have én overnatning så skriv til INFO@TRAVEL2SPORT.DK eller ring til os. Så finder vi et tilbud på en sportspakke med en enkelt overnatning.

Hvad gør man hvis sportspakken er en gave?

Hos Travel2sport kan man købe et gavekort. dette gavekort er gældende i 3 år, og kan bruges til en valgfri kamp. Gavekortet vil modtages lige efter købet på en PDF.

Vil det være muligt at bo 3 på det samme værelse? Det er muligt at booke værelser hvor man kan være 3. flere af de hoteller som vi bruger, kan det være muligheder for enten værelser med to dobbeltsenge eller én dobbelt seng hvor man kan for en ekstra opredning.

Har i børnerabat?

Desværre er der ikke noget børnerabat, sport skelner ikke rigtig mellem om man er voksen eller barn på priserne.

Tilbyder Travel2sport grupperabat?

Ved en større gruppe, skal i enten ringe til os eller skrive en mail til INFO@TRAVEL2SPORT.DK. Hvor vi så vil strikke et rigtig godt tilbud sammen til jer.