Firmarejser til sportsevents i hele verden.

 

Travel2sport.dk skaber rejsen, der passer til lige netop jeres virksomheds behov og ønsker.

Travel2sport.dk er en del af Travel4business A/S hvor vi altid arbejder med kunden i fokus. En god rejse bunder i, at jeres ønsker er blevet hørt. Vi fokuserer på at give kunden den sportsoplevelse, der giver mening for lige præcis deres gruppe. Ingen grupper er ens – hvilket er en vigtig indgangsvinkel.

 

 

 

 

 

 

 

Det sikre valg som rejsepartner
Vi har et bredt og stærkt internationalt netværk, der gør os i stand til at arrangere spændende og oplevelsesrige ture verden over.
For at kunne sammensætte den mest optimale oplevelse for vores kunder, lægger vi meget vægt på, at benytte lokale samarbejdspartnere, da vi mener, de er de bedste til at give det optimale indtryk af den valgte destination.

Restauranten der eksempelvis var i top 3 sidste år, er ikke nødvendigvis stadig en af de bedste året efter og ligeledes her, kan vores lokale samarbejdspartnere guide os til at vælge lige netop de steder, der matcher kundernes ønsker og behov. Derudover kan det, på nogle destinationer, være et stort plus at have en samarbejdspartner, der taler det lokale sprog, til rådighed.
Kort sagt, er relationerne til samarbejdspartnerne grobunden for, at lige præcis jeres rejse til sport bliver vellykket.

Kunden er omdrejningspunktet
I vores branche handler det om at have et godt forhold til vores kunder og det sætter vi en stor ære i at have. Derfor tager vi os tid til at lære vores kunder at kende, så vi kan ramme ønsker og behov helt rigtigt.  
Respekt, nærvær og åbenhed er for os nøglen til et godt samarbejde og vi mener, at en god kontakt til vores kunder skaber en vedvarende relation, der gør, at de vælger at rejse med os.  

Ydermere hjælper vi selvfølgelig også med de gængse praktikaliteter, såsom diverse transfer, booking af hoteller og eventuelt reservation på restauranter eller til underholdende events.

Hos Travel2sport.dk er det ikke bare en floskel vi svinger ud, når vi siger, vi går den ekstra meter for vores kunder – det gør vi vores ypperste for at vise hver eneste dag.

For både private og virksomheder
For vores Business to Business segment spænder virksomhedsrejserne fra 5 personer og op til 500+ - ingen gruppe er for stor eller for lille for os.
Uanset om det er en mindre gruppe med et særligt formål, eller om det er den helt store årlige firmatur, der skal planlægges, har vi flere års erfaring i begge dele.

Det skal være ligeså nemt for den private person som for den store virksomhed at komme ud og opleve spændende sportsarrangementer verden over. Derfor arrangerer vi ligeledes rejser for privatpersoner, netværksgrupper, herre- og dameloger samt diverse sportsklubber. 
Vi har ydermere altid løbende grupperejser til sportsevents verden over, hvor det er muligt at koble sig på. Uanset om du rejser alene eller I er nogle stykker sammen, er det sociale sammenhold på vores ture altid i højsæde. Der er kort sagt altid nogen at dele oplevelsen med og det er en nem, fleksibel og alsidig måde for vores kunder at rejse på.

Om det er gængse sportsgrene som fodbold, håndbold, NFL og NHL eller om I er mere til dart, E-sport eller atletik, kan vi få billetter til diverse events og koncerter i både ind- og udland.

Hos Travel2sport.dk er kundens ønsker i højsæde og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sørge for, I får den bedste oplevelse fra start til slut. 

Kontakt os på 31 11 66 06 eller info@travel2sport.dk for et godt tilbud på Jeres næste rejse til sport.